Έρχεται «Δώρο» Χριστουγέννων: οι στρατιωτικοί αναμένεται να πάρουν ορισμένες Ημέρες Εκτός Έδρας – Οι δικαιούχοι θα γίνουν σύντομα γνωστοί

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαθαίνουμε ότι το ΥΠΕΘΑ προσανατολίζεται να δώσει ένα μικρό «δώρο χριστουγέννων» στους στρατιωτικούς, το οποίο μεταφράζεται σε ορισμένες ημέρες εκτός έδρας.

Φέτος μάλιστα το ποσό αυτό αναμένεται να είναι αυξημένο σε σχέση με πέρυσι, καθώς δεν έχουν δοθεί ΗΕΕ ως επίδομα παραμεθορίου μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το νέο μισθολόγιο, με το οποίο θεσμοθετήθηκε το επίδομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο Armyvoice.gr, το φετινό «δώρο» για τα χριστούγεννα που αναμένεται να λάβουν οι στρατιωτικοί είναι 5 ΗΕΕ, το οποίο αντιστοιχεί σε 132,8 ευρώ καθαρά.

Δικαιούχοι, όπως λένε οι πληροφορίες μας αναμένεται να είναι όλοι, ανεξάρτητα με το εάν υπηρετούν ή όχι στην παραμεθόριο.

Μένει βέβαια να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση, καθώς πρόκειται για πληροφορίες που έφτασαν στο Armyvoice.gr από στελέχη που ασχολούνται με οικονομικά θέματα.

armyvoice.gr

Share This: