Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) συναντήθηκαν μαζί με φίλους της Ένωσης, σε μία από τις συχνές συγκεντρώσεις των στρατιωτικών που γίνονται στη Λάρισα.

Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους Λαρισαίους στρατιωτικούς και όχι μόνο, έγιναν νέες προτάσεις για την συνέχιση του έργου της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. και δόθηκε η υπόσχεση για δυναμική παρουσία όλων σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί στο δρόμο προς τους στόχους που έχει βάλει η ένωση από την ίδρυσή της.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) έχει αποδείξει αλλά και τονίζει καθημερινά προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα κινείται συνεχώς μέσα σε νόμιμα πλαίσια, δεν θα δέχεται απειλές αλλά και προσπάθειες αποπροσανατολισμού από τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση των συμφερόντων των Ελλήνων στρατιωτικών.

Τέλος δόθηκε η υπόσχεση από όλους να συνεχιστεί η προώθηση του έργου της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. προς κάθε κατεύθυνση  και με συνεχόμενες εγγραφές νέων μελών να μεγαλώνει αυτή η οικογένεια, η οποία στηρίζει σε κάθε τους βήμα τα μέλη της, αλλά και όλους τους στρατιωτικούς της περιοχής.

Το σύνθημα που έχουν κάνει σημαία τους στην Ε.Σ.Π.Ε.Λ. συνεχίζουν να το φωνάζουν καθημερινά και να πορεύονται με αυτό. »Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά.»

Share This: