Ο Βόλος παραμένει συγκλονισμένος από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση του 11χρονου παιδιού, από έναν 80χρονο ιερέα, με τη συγκατάθεση της μητέρας της. Η εισαγγελία Βόλου έκρινε ότι η ανήλικη θα πρέπει να ταξιδέψει στη Βουλγαρία και να μείνει με τη γιαγιά της, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο.

Κινώντας τις σχετικές διαδικασίες, καθώς η μητέρα του κοριτσιού κρίνεται ακατάλληλη για την ανατροφή της ανήλικης, η Εισαγγελία Βόλου διαπίστωσε ότι η γιαγιά της, είναι ούτως ή άλλως εκείνη που έχει την επιμέλεια. Μετά τη διαπίστωση αυτή, η ανήλικη, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται σε προστατευόμενο περιβάλλον, θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Εντός της ημέρας η απολογία του ιερέα

Στο μεταξύ, ο 80χρονος ιερέας που κατηγορείται για την υπόθεση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη. Επισημαίνεται ότι κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που έχει συμπληρώσει τα 10 έτη όχι όμως και τα 15 έτη, έναντι ανταλλάγματος και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση. Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε χθες και η 30χρονη Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ασέλγεια, και ζήτησε και έλαβε επίσης 24ωρη προθεσμία. Αμφότεροι κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφτηκε το περασμένο Σάββατο μετά δείτε περισσότερα εδώ

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/volos-sokarei-eksomologisi-tis-11xronis-gia-ton-ierea-pou-aselgouse-se-varos-tis-mitera-tis-zitaei-syggnomi/2519305/