Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στη Λάρισα Α/θμιας – Β/θμιας Εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από το Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνονται τα εξής:

Η ασθενής χιονόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι, αλλά και το φαινόμενο της παγωμένης βροχής που ακολούθησε εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών δημιούργησε σε δρόμους και πεζοδρόμια μικρό και σε και πολλές περιπτώσεις μη ορατό στρώμα πάγου.
Ο Δήμος Λαρισαίων εργάζεται για την αντιμετώπιση της κατάστασης με ρίψεις αλατιού. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή από τους συμπολίτες μας οι οποίοι καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις αναγκαίες.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις, αναφέρουν ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα τη διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης.
Για τους παραπάνω λόγους και με στόχο την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών αποφασίζεται ότι αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου δε θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαρισαίων.
Τέλος, σημειώνεται ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, λόγω την μεσημεριανής χιονόπτωσης και του παγετού, ΟΛΕΣ οι σχολικές μονάδες των Δήμων ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΑΓΙΑΣ και ΦΑΡΣΑΛΩΝ θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ την ΠΕΜΠΤΗ 10/1/2019, σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις των Δημάρχων.

Κλειστές αύριο, οι σχολικές μονάδες οριστικά και στον Τύρναβο.

https://www.onlarissa.gr/2019/01/09/574628/