«Όπου και να είναι οι τρομοκράτες γκιουλενιστές θα τους φέρουμε στην Τουρκία και θα τους δικάσουμε», δήλωσε εκ νέου ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μπεκίρ Μποζντάγ, σχετικά με την απελευθέρωση των 8 Τούρκων στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού, ο Τούρκος αντιπρόεδρος υπενθύμισε ότι μετά την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τους ‘8’, η Τουρκία ανέστειλε τη συμφωνία επανεισδοχής που είχε με την Ελλάδα, καταδικάζοντας παράλληλα τη στάση αυτή και προαναγγέλλοντας αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Μπεκίρ Μποζντάγ είπε ότι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία σε επίπεδο Έλληνα πρωθυπουργού δηλώθηκε ότι η Ελλάδα βλέπει θετικά την επιστροφή των πραξικοπηματιών στρατιωτικών. «Αλλά έχουμε φτάσει τώρα στο σημείο οι πραξικοπηματίες να προστατεύονται», είπε ο Τούρκος κυβερνητικός αντιπρόσωπος, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «παραβίαση των κανόνων μεταξύ των δύο χωρών και του διεθνούς δικαίου».

Όπως είπε, «όπου και να είναι οι τρομοκράτες γκιουλενιστές, είτε εντός είτε εκτός της χώρας, δεν θα τους αφήσουμε. Θα τους δείτε περισσότερα εδώ

http://www.enikos.gr/international/578683/ladi-sti-fotia-apo-tin-agkyra-nees-apeiles-bozntag-gia-apagogi-to