Το κύμα του χιονιά πέρασε για την πόλη της Λάρισας, αλλά αρχίζει πλέον η μάχη του ολικού παγετού. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo.gr, τις επόμενες ημέρες και για την ακρίβεια νύχτες, αναμένονται πολικές θερμοκρασίες στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία που θα μπει στην κυριολεξία στην κατάψυξη, ακόμη και στους -13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά θα φτάσει και τους μείον 18!

Συγκεκριμένα στη Λάρισα για απόψε βράδυ μετά τις 2.00 προς τα ξημερώματα της Κυριακής ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει στους  -7 βαθμούς. Την Κυριακή το βράδυ προς ξημερώματα Δευτέρας, η θερμοκρασία θα φτάσει στους -12 στην πόλη της Λάρισας, την Τρίτη το βράδυ στους -13, ενώ την Τετάρτη θα έχουμε μικρή άνοδο και τη νύχτα η ελάχιστη θα είναι στους  -7.

 Αύριο το μεσημέρι ημέρα των Θεοφανείων η μέγιστη στη Λάρισα θα είναι στον ένα βαθμό πάνω από το μηδέν, ενώ Δευτέρα και Τρίτη καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου οι θερμοκρασίες θα είναι κάτω από το μηδέν.

 Αξίζει να τονιστεί ότι από τις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, η Λάρισα αναμένεται να καταγράψει τις προσεχείς ημέρες τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, ενώ τα φαινόμενα φαίνεται να εξασθενούν μέχρι την Τετάρτη.

thessaliatv.gr